"Αλωνάκι" - Παραδοσιακός Ξενώνας Πλάτανος

Με θεά στο δασός ζήστε την κάθε εποχή, την εναλλαγή των χρωμάτων και αρωμάτων της φύσης. Με θεά στο δασός ζήστε την κάθε εποχή, την εναλλαγή των χρωμάτων και αρωμάτων της φύσης.

Στον Πλάτανο ορεινής Ναυπακτίας, έδρα του δήμου Πλατάνου, σε υψόμετρο 875 μέτρα, λειτουργεί όλο το χρόνο ο παραδοσιακός ξενώνας Αλώνακι με 15 δωμάτια, εστιατόριο και αίθουσα πρωινού!

Ξεκινώντας τη λειτουργία του το 2000, ο ξενώνας "Αλωνάκι" έχει πάρει την ονομασία του από το ομώνυμο κατάφυτο βουνό στα Δυτικά του οικισμού.

Με θεά στο δασός ζήστε την κάθε εποχή, την εναλλαγή των χρωμάτων και αρωμάτων της φύσης. Σε ένα ζεστό και πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο με πέτρα και ξύλο, απολαύστε το πρωινό, και τον καφέ σας.

Απολαύστε όμορφες στιγμές χαλάρωσης, στα παραδοσιακά δωμάτια με τζάκι, αυτόνομη θέρμανση, ατομικό λουτρό, τηλεόραση και μπαλκόνι.

Με ευχάριστο και συμπαθητικό εσωτερικό, με ωραία σιδερένια κρεβάτια και προσεγμένη επίπλωση, σας περιμένουν αξέχαστες μικρές αποδράσεις αλλά και ολοκληρωμένες διακοπές στην καρδιά της Ορεινής Ναυπακτίας.

Απολαύστε τον περίπατο σας στα πλακόστρωτα δρομάκια, ανακαλύψτε κάθε όμορφη γωνία και χαρείτε την ομορφιά της φύσης.

Σε ένα ζεστό και πολύ όμορφα διακοσμημένο χώρο με πέτρα και ξύλο, απολαύστε το πρωινό, και τον καφέ σας.Για οποιαδήποτε πληροφορία η διευκρίνιση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. http://www.alonaki.gr/

Last modified onΣάββατο, 04 Νοεμβρίου 2017 20:36

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

back to top